Nyttig å vite om kollektiv avtale med Telia for både TV og bredbånd

Etter vedtak på generalforsamlingen våren 2021 inngår både TV og bredbånd i fellesutgiftene til Marthas Have Huseierforening.

Tidligere omfattet den kollektive avtalen bare TV-signaler, men fra juni 2021 er bredbånd trådløs router og nedlastingshastighet på 100 mbps inkludert. Dessuten betyr avtalen at du kan få TV-dekoder med opptaksmuligheter.

Huseierforeningens avtale med Telia gir flere valgmuligheter. Innenfor den kollektiuve avtalen kan du velge å ha standardpakken med både TV og bredbånd, eller du kan velge å ha bare TV med et utvidet antall kanaler. En tredje mulighet er å velge bare bredbånd med høy nedlastingshastighet.

Ønsker du flere TV-kanaler, økt bredbåndshastighet eller annet fra Telia utover det som inngår i den kollektive avtalen , kan det bestilles via «Min side» på telia.no. Regning på ekstratjenester utover den kollektive avtalen blir sendt direkte fra Telia til den aktuelle husstand.

Den kollektive Telia-avtalen blir betalt gjennom huseierforeningens fellesutgifter. I 2022 utgjør Telia-avtalen en månedlig sum på 556,61 kroner per husstand for TV og bredbånd. Om du får refusjon fra arbeidsgiver av bredbåndsutgifter, kan du kontakte Telia på styremail@telia.no og be om dokumentasjon på andelen som bredbånd utgjør av den månedlige summen.    

Ytterligere informasjon om Telia-avtalen finnes på denne siden og som vedlegg til innkallingen til generalforsamling i april 2021.