Alt du trenger å vite om lading av elbil i Marthas Have

Lurer du på noe når det gjelder lading av elbil på garasjeplassen din i Marthas Have? Angrer du på at du ikke med en gang bestilte og fikk montert en ladeboks, og ønsker å gjøre det i ettertid?

Her er en egen nettside med nyttig informasjon for deg som allerede har ladestasjon og er i gang med elbilladingen, for deg som vurderer å gå til anskaffelse av elbil og ta i bruk den nye ladeboksen, og for deg som vurderer å få ettermontert en ladestasjon:

Alt du trenger å vite om lading av elbil i Marthas Have

Etter vedtaket i ekstraordinær generalforsamling i Marthas Have Huseierforening i juni 2020 om å installere lademuligheter for elbil i garasjene ble omfattende arbeider gjennomført på sensommeren og høsten for å legge inn en separat og sikker strømforsyning.

Infrastrukturen for strømtilførsel til elbillading omfatter alle de 54 garasjeplassene i de to fellesgarasjene i Marthas Have. Flesteparten av huseierforeningens 33 husstander, samt fem av de seks eksterne garasjeplasseierne, har også fått installert ladebokser på sine plasser.

OBS: Det er ikke lov å lade elbiler og ladbare hybrider via de gamle, jordete strømuttakene på garasjeplassene. Disse kontaktene skal bare brukes til mindre belastende uttak av strøm, for eksempel hvis du trenger å friske opp et startbatteri eller støvsuge bilen innvendig.